İmamoğlu bayramı Bodrum’da geçirecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı tatili için Bodrum’a geldi. İmamoğlu ile Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, bayram namazını Amiral Turgut Reis Karabağ Camii’nde kıldı. CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, Bodrum Oda Orkestrası sanat yönetmini Numan Pekdemir’in bulunduğu namaz çıkışında İmamoğlu vatandaşlaral sohbet etti, bayramlaştı.

İmamoğlu “Bayrama, Tamer Başkanım ile birlikte güzel bir bayram namazı ile başladık. Turgut Reis’in doğduğu köydeyiz. Doğduğu köyde çok güzel bir mesaj var. Cesaretle, gayretle, adaletle, liyakatle çok başarılı bir dönemi olsun sevgili başkanımızın. Her çalışanın, hepimizin. Ben Bodrum’a, Muğla’ya, tabi ki İstanbul’a ve tüm milletimize güzel bir bayram diliyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Tamer Başkanıma da nice başarılar dilerim” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise “Kurban Bayramımızı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve değerli vatandaşlarımız ile birlikte Amiral Turgutreis Karabağ Camii’nde kıldığımız bayram namazı ile karşıladık. Bodrum’dan tüm Türkiyemize ve cennet vatanımızda yaşayan herkese mutlu ve huzurlu bayramlar diliyoruz. Ayrıca tüm baba adaylarının ve babaların, babalar gününü de kutluyoruz” diye konuştu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir