Manchester United, Fenerbahçe’nin kalbini istedi! Bir ayrılık, bir transfer

Batshauyi’nin Galatasaray’a transfer olmasının ardından Fenerbahçe’de gözler golcü transferine çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertlilerin listesinde ilk sırada Youssef En-Nesyri yer alırken sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Öte yandan İngiliz devi Manchester United, sarı-lacivertli yıldıza talip oldu.

MANCHESTER UNITED, FERDİ KADIOĞLU İLE GÖRÜŞECEK
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, İngiliz ekibi Manchester United’ın Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiğini duyurdu: Manchester United, Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde oyuncu tarafıyla, İngiliz kulübünün görüşme yapmasını bekliyorum. Bu görüşmenin amacı ‘Bizi düşünür müsün?’. Çünkü buna göre kulüple temasa geçilecek. Şu an listeye aldılar Ferdi’yi.

BERTUĞ İÇİN RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Sports Digitale’de yer alan habere göre Fenerbahçe, Rennes ve Bertuğ Yıldırım ile resmi görüşmelere başladı.

BEŞİKTAŞ’LA DA ANILDI
Fenerbahçe’nin yanı sıra Beşiktaş’ın da 22 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddiaları gündemde yer alıyordu.

Bertuğ Yıldırım, Süper Lig’de Hatayspor ve Antalyaspor formalarıyla 48 maça çıkmış ve 8 gol, 4 asistlik performansının ardından sezon başında 5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Rennes’e transfer olmuştu. Rennes formasını bugüne dek 26 maçta sırtına geçiren Bertuğ, sahada bulunduğu 637 dakikada 1 gol, 2 asist üretti.

FENERBAHÇE DAHA ÖNCE DE İSTEDİ
Fenerbahçe daha önce de Rennes’e transfer olmadan önce Bertuğ Yıldırım’a talip olmuştu. Milli golcü o dönemde şu açıklamayı yapmıştı:

Türkiye’den teklif almıştım. Özellikle Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Ama ortak bir karar verdik. Ben hedefimin Avrupa olduğunu söyledim. Avrupa’dan da teklif vardı. En doğru zamanı bekledim. Fenerbahçe ve diğer büyük takımlarla görüşmüştüm. Tabii ki o takımlarda da oynamak benim büyük bir gurur, başarı olurdu benim için ama ilk hedefim Avrupa’ydı. Tercihimi buradan yana kullandım. Transfer döneminde bana ilgilerinden dolayı o takımlara da teşekkür ederim. Böyle bir karar verdim ve kararımdan şu anda mutluyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir