VPN kullanıcıları dikkat, bunlara dikkat etmezseniz sonunuz kötü olabilir

ProtonVPN

VPN teknolojileri arasında öne çıkan ProtonVPN, güvenlik, kullanılabilirlik ve gizlilik özellikleriyle dikkat çekiyor. Proton Teknolojileri tarafından sunulan hizmetler arasında e-posta, takvim, sürücü ve son derece güvenli olarak bilinen bir VPN hizmeti bulunuyor. ProtonVPN, kapsamlı güvenlik özellikleri ile öne çıkıyor; özellikle VPN hizmeti, bağımsız bir servis olarak kullanıcıların beğenisini topluyor.

ProtonVPN, günlük tutmama politikası ile denetimlerden başarıyla geçmiş ve hukuk zorunluluklarına uymama konusunda kendini kanıtlamış bir şirket. İsviçre merkezli olması, zorunlu veri kaydı yükümlülüklerinden muaf olmasını sağlıyor. Ayrıca, açık kaynaklı bir çerçeveye dayanıyor ve resmi bir güvenlik açığı bildirim programına sahip. Şirket, kişisel bilgilerle ne yapıldığına dair açık tanımlamalar sunuyor.

ProtonVPN‘in ücretsiz versiyonu, diğer seçeneklere kıyasla sınırlıdır ve yalnızca üç ülkede sunucu ağına erişim imkanı tanır. Aylık yaklaşık 5.39 dolar başlangıç fiyatıyla sunulan ücretli versiyonu, 65’ten fazla ülkede VPN sunucu lokasyonlarına ve aynı anda 10 cihaza kadar erişim imkanı sunar. Proton Teknolojileri’ne özel olarak, kullanıcılar aylık yaklaşık 8.63 dolar ödeyerek tüm hizmet paketine erişebilirler.

ProtonVPN, coğrafi engellemeleri aşma, yayın ve oyun testlerinde çok küçük bir bağlantı hızı düşüşü ile başarılı oldu. Ayrıca, macOS, Windows, Linux, iOS ve Android’in en yeni versiyonlarında kullanılabilen bir öldürme anahtarı özelliği sunuyor. Zararlı yazılım, reklam ve izleyici engelleme hizmetleri de ek olarak sunulmaktadır. En yaygın işletim sistemlerinde, yönlendiricilerde, TV hizmetlerinde ve daha fazlasında, örneğin Firefox, Linux ve Android TV’de kullanılabilir. Linux kullanıcıları için ProtonVPN, hizmetlerini desteklemek üzere Ağustos’ta yeni bir Linux özel uygulaması ekledi.

Bu özellikler, ProtonVPN‘i güvenlik, gizlilik ve kullanılabilirlik açısından güçlü bir seçenek yapmakta ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Windscribe

Windscribe VPN‘in ücretsiz planına e-posta ile kaydolunduğunda, kullanıcılar ayda 10GB veri, sınırsız bağlantı ve 10’dan fazla ülkedeki sunucu ağlarına erişim imkanı kazanıyor. Diğer ücretsiz VPN servislerine kıyasla yüksek güvenlik özellikleri ve geniş sunucu ağı ile öne çıkan Windscribe, en iyi ücretsiz VPN olarak seçildi. Şirkete göre, 500’den fazla sunucusu 60’tan fazla ülkede bulunmakta ve bu sunucular, standart işletim sistemlerinin yanı sıra yönlendiricilere, akıllı TV’lere ve daha birçok cihaza yapılandırılabilmektedir.

Windscribe, bağımsız bir güvenlik denetiminden geçmemiş olmasına rağmen, şeffaflık raporu yayınlayarak hiçbir veri talebini kabul etmediğini gösteriyor. Ayrıca, araştırmacıları hata bildirmeye teşvik eden bir güvenlik açıkları bildirim programı işletiyor ve kullanıcıların bağlanabileceği çoklu protokoller sunuyor.

Kullanımı da oldukça kolay olan Windscribe, kurulumu sezgisel ve coğrafi engellemeleri aşma, yayın ve oyun testlerimizden başarıyla geçti. Ücretli sürümü aylık 5.75 ila 9 dolar arasında değişen fiyatlarla sunuluyor ve sınırsız veri, tüm sunuculara erişim ve reklam/izleyici/malware engelleyici özellikleri içeriyor. Ayrıca, kullanıcılar ayda bir dolar başına istedikleri VPN konumlarına göre özelleştirilmiş bir plan oluşturabiliyor. Windscribe, Japonya’yı da dahil etmek üzere hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Windscribe, çeşitli cihazlarda kullanılabiliyor; macOS, Windows, Linux, iOS ve Android’in en yeni sürümünde bulunan bir öldürme anahtarı özelliğine sahip. Ayrıca, zararlı yazılım, reklam ve izleyici engelleme hizmetleri sunuyor. En yaygın işletim sistemleri, yönlendiriciler, TV hizmetleri ve daha fazlası için uygun olan bu VPN, kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor. Linux kullanıcıları için ise Windscribe, hizmetlerini desteklemek amacıyla özel bir Linux uygulaması sunmuştur. Bu özellikler, kullanıcılara güvenli ve esnek bir internet deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır.

ExpressVPN

Seyahat, oyun ve yayın için en iyi VPN hizmetini seçerken, yüksek hızlı bağlantılara sahip en fazla konuma erişim sunan ve gecikme yaşatmayan servisi tercih ettik. ExpressVPN, bu kriterleri karşılayan ve denediğimiz en premium VPN’lerden biri olarak öne çıktı. Hız açısından da piyasadaki en hızlı VPN’lerden biri olduğunu kanıtladı. Şimdi, abonelikle birlikte sunulan sitelerde oturum açma bilgilerini yönetip otomatik dolduran bir şifre yöneticisi olan ExpressVPN Keys ile birlikte geliyor. Bu, güvenli bir şekilde gezinirken akış ve oyun hesapları arasında geçiş yapmayı kolaylaştıracak.

İnternet hız testi, VPN kullanılmadığında göre daha hızlı yükleme ve indirme hızları ölçtü; bu, test edilen diğer VPN’lerle kıyaslandığında neredeyse duyulmamış bir durum. Ancak bu hız, VPN servisinin İSS tarafından uygulanan trafik şekillendirmeyi aşması veya başka bir farklılık nedeniyle muhtemelen bir tesadüftür çünkü hatta en iyi VPN’ler bile bazı şekillerde hızları yavaşlatır. Şirkete göre 2.000 sunucuya ve 160 şehirde geniş bir küresel erişime sahip olan ExpressVPN, coğrafi engellemeleri aşma, yayın ve oyun testlerimizi geçti ve düzenli güvenlik denetimleri yapıyor. Ayrıca, VPN bağlantısı kesildiğinde verilerinizi koruyan Network Lock adında bir öldürme anahtarı özelliğine sahip. Abonelik maliyetleri, planın süresine bağlı olarak aylık 8,32 ile 12,95 dolar arasında değişiyor ve sınırsız veri, tüm sunuculara erişim ve bir reklam/izleyici/malware engelleyici içeriyor.

ExpressVPN ile kullanıcılar aynı anda beş cihaza kadar bağlanabiliyor; bu, diğer hizmetlere kıyasla daha az sayıda cihaz anlamına geliyor. Bununla birlikte, diğer bazı hizmetlerin akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar gibi alışılagelmiş cihazların ötesine destek sunmamasının aksine, akıllı TV’lerden oyun konsollarına kadar birçok cihazda çalışıyor. ExpressVPN, kullanımı kolay bir arayüze sahip ve çoğu ana işletim sistemi, yönlendiriciler, TV hizmetleri ve daha fazlasında kullanılabilir durumda. Linux kullanıcıları için ExpressVPN, hizmetlerini desteklemek amacıyla özel bir Linux uygulaması sunmuş ve kullanıcıların deneyimini daha da iyileştirmiştir. Bu özellikler, güvenli ve esnek bir internet deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.

CyberGhost

En iyi VPN hizmetlerinden birçoğu yönlendiricilere bağlanabildiği için, çapraz platform erişilebilirliği her zaman gerekli olmayabilir. Evdeki yönlendiricinize bir VPN bağladığınızda, internete bu yönlendirici üzerinden bağlanan evdeki sınırsız cihaza hizmet verebilirsiniz.

Ancak, seyahatlerde ve birden fazla cihazda VPN kullanıyorsanız, geniş bir platform yelpazesine bağlanabilme özelliği vazgeçilmez olur. CyberGhost, abonelik süresine bağlı olarak aylık 2.11 ila 12.99 dolar arasında değişen ücretlerle aynı anda yedi cihaza kadar bağlantı sunar. Rotalayıcılar, bilgisayarlar, akıllı TV’ler gibi birçok cihaz türünü destekler. ExpressVPN ile benzer destek sunmasına rağmen, CyberGhost, çapraz platform bağlantılarını kurma konusunda detaylı talimatlar sağlayarak bu amaçlar için biraz daha kullanıcı dostu bir hale getirir. Ayrıca, sunucu ağını 91 ülkeden 100 ülkeye genişletti ve mevcut konumlarına Bolivya, Ekvador, Peru, Uruguay, Laos, Myanmar, Nepal, Guatemala ve Dominik Cumhuriyeti’ni ekledi.

Güvenlik açısından CyberGhost, bu yıl Deloitte tarafından yapılan bağımsız bir güvenlik denetimini tamamladı, bir güvenlik açıkları bildirim programı işletiyor ve veri taleplerini açıklayan bir şeffaflık raporuna erişim sağlıyor. Şeffaflık raporunun güncellenmiş versiyonu Ağustos’ta yayınlandı. Tüm testlerimizden başarıyla geçmiş olmasına rağmen, Birleşik Krallık’taki sunuculara bağlanma konusunda sorun yaşadık ve oyun testimizi İrlanda merkezli bir sunucu üzerinden yapmak zorunda kaldık.

CyberGhost, birden fazla cihazda güvenli bir şekilde internete erişim imkanı sunar ve kullanıcıların farklı cihaz türleri arasında geçiş yapmalarını kolaylaştırır. Ayrıca, sunucular arası hızlı ve güvenilir bağlantılar sunarak kullanıcıların çevrimiçi gizliliklerini korumalarına yardımcı olur. Bu özellikler, onu hem evde hem de yolda kullanım için ideal bir seçenek yapar, kullanıcı dostu arayüzü ve genişletilmiş sunucu ağı ile dikkat çeker.

Surfshark

Bir VPN servisi, evdeki bir yönlendiriciye bağlandığında, o yönlendirici üzerinden internete bağlanan tüm cihazlara hizmet verebilecek şekilde sınırsız erişim sağlayabilir. Ancak, Surfshark VPN gibi bazı servisler, şirketin belirttiğine göre, bant genişliği sınırlaması olmaksızın sınırsız sayıda cihazda kullanım imkanı sunar. Bu kolaylık, önemli bir fiyat artışı olmadan sunulur: Surfshark abonelikleri aylık 2.49 ila 12.95 dolar arasında değişir ve şirket yakın zamanda bağımsız bir denetimden geçti. İlk incelememizden bu yana cihazlar arası QR kodlu giriş ve alternatif kimlik profilleri için genişletilmiş destek ekledi, bu özellik bazı rakiplerinde zaten mevcuttu.

Surfshark’ın WireGuard protokolüne bağlanırken bazı sorunlar yaşadık, ancak yerine IKEv2 protokolü üzerinden test yaptık. VPN hızı biraz yavaştı ve coğrafi engel testi için ilk bağlantıda zorlandı ama sonunda başarılı oldu. Sınırsız bağlantı seçeneği sunan diğer VPN’lerden farklı olarak, daha fazla sunucuya erişimi var ve daha fazla cihaz türünde kullanılabiliyor.

Surfshark, kullanım kolaylığı sunar. Kurulumu sezgiseldir ve coğrafi engel, akış ve oyun testlerimizden başarıyla geçti. Ücretli sürümü aylık 5.75 ila 9 dolar arasında değişir ve sınırsız veri, tüm sunuculara erişim ve reklam/izleyici/malware engelleyici içerir. Veya, kullanıcılar ayda bir dolar başına istedikleri VPN lokasyonlarına göre kişiselleştirilmiş bir plan oluşturabilir. Surfshark, Japonya’yı mevcut konumlar listesine ekleyerek kapsama alanını genişletmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

betmarlo
egt oyna
pragmatic slot oyunları
barn festival
dog house megaways
betibom
sweet bonanza
tombala oyna
aresbet
wild west gold oyna
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
markaj giriş
sweet bonanza
sugar rush
diyarbet
diyarbet
diyarbet
gates of olympus oyna
big bass bonanza oyna
trwin
diyarbet
diyarbet
casipol
casipol
casipol
betingo
egt oyna
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
aviator oyna
aviator giriş
tombala
Gebze Escort
Betmarino
Maltcasino
Noktabet
Pokerklas
Klasbahis
Betingo
Avrupabet
Betcio
Pashagaming
Pusulabet
Betexper
Betsmove
Slotbar
Betnano
Galabet
Betexper
Cratossporting
Dumanbet
Elexbet
Favorislot
aresbet
pendik escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
beylikdüzü escort
taksim escort
bakırköy escort
avcılar escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
istanbul escort
istanbul escort
bahçeşehir escort
bakırköy escort
şirinevler escort
şişli escort
esenyurt escort
avcılar escort
footer link satın al
tanıtım yazısı satın al
backlink satın al
bonus hunt
betmarlo
egt oyna
pragmatic slot oyunları
barn festival
dog house megaways
betibom
sweet bonanza
tombala oyna
aresbet
wild west gold oyna
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
markaj giriş
sweet bonanza
sugar rush
diyarbet
diyarbet
diyarbet
gates of olympus oyna
big bass bonanza oyna
trwin
diyarbet
diyarbet
casipol
casipol
casipol
betingo
egt oyna
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
aviator oyna
aviator giriş
tombala
Gebze Escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
beylikdüzü escort
taksim escort
bakırköy escort
avcılar escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
istanbul escort
istanbul escort
bahçeşehir escort
bakırköy escort
şirinevler escort
şişli escort
esenyurt escort
avcılar escort
Betmarino
Maltcasino
Noktabet
Pokerklas
Klasbahis
Betingo
Avrupabet
Betcio
Pashagaming
Pusulabet
Betexper
Betsmove
Slotbar
Betnano
Galabet
Betexper
Cratossporting
Dumanbet
Elexbet
Favorislot
aresbet